MAPAX® - dabiskais veids kā saglabāt labu pārtikas kvalitāti
Šodienas patērētājs uzskata, ka laba pārtika ir veselīga, nekaitīga, minimāli apstrādāta un pievilcīgā iepakojumā. Ideālā gadījumā svaigiem pārtikas produktiem un gataviem ēdieniem ir jābūt vienkārši nopērkamiem un pagatavojamiem, jebkurā laikā.

Atklājiet iespaidīgu koncepciju kvalitatīvai pārtikai
Pārtika, kura nav laicīgi pārdota un tādējādi tiek atgriezta, ir plaša mēroga problēma, kura nopietni ietekmē pārtikas ražotāju produktivitāti. Bet iepakošana aizsargatmosfērā (MAP), kuru piedāvā AGA, sniedz ideālu risinājumu. Produkti, kurus iepriekš nevarēja uzglabāt svaigus visā izplatīšanas ķēdē, tagad ir iespējams piedāvāt veikalos neupurējot kvalitāti. Šī dabiskā metode ātri gūst popularitāti visā pasaulē.
AGA MAP (iepakošana aizsargatmosfērā) nodrošina augstu pārtikas kvalitāti dabiskā veidā. Tā arī saglabā sākotnējo garšu, struktūru un izskatu jūsu pārtikā un spēj samazināt tās bojāšanos, radot mazāk atgrieztās preces.
Lai saņemtu labāko iespējamo MAPAX® risinājumu jūsu produktiem, lūdzu sazinieties mums!
MAP tehnoloģija
MAP gāzu maisījumi parasti sastāv no tām pašām gāzēm, kuras atrodamas gaisā, ko elpojam: oglekļa dioksīds (CO2), slāpeklis (N2) un skābeklis (O2).
Mikrobioloģisko augšanu ir iespējams kavēt arī ar citu gāzu palīdzību, kā, piemēram, slāpekļa dioksīdu (N2O), argonu (Ar) un ūdeņradi (H2). Šīs gāzes var izmantot atsevišķi vai sajaucot atbilstoši specifiskām proporcijām.
Pareizais gāzu sajaukums ir atkarīgs no attiecīgā pārtikas produkta un tā īpašībām. MAP var arī papildināt alternatīvas saglabāšanas metodes.